Selanjutnya | PEJABAT NAIB CANSELOR
» FASILITI » BILIK EKSEKUTIF » Selanjutnya

Selanjutnya

Bilik Eksekutif, Universiti Putra Malaysia terletak di Bangunan Canselori Putra, Aras 4.  Lokasi bilik ini terletak di antara Pejabat Naib Canselor (PNC) dan Pusat Pembangunan Akademik (CADe).

Kemudahan ini disediakan bagi membolehkan tetamu dan delegasi luar yang berkunjung ke kampus ini mempunyai ruang yang lebih selesa untuk berisytirehat sepanjang aktiviti lawatan yang dijalankan.

Bilik Eksekutif juga merupakan satu-satunya fasiliti yang memberi peluang kepada pengunjung untuk melihat keindahan persekitaran kampus dan Bukit Serdang.  

Selain daripada menyambut tetamu Naib Canselor.  Bilik ini juga merupakan satu-satunya fasiliti yang memainkan peranan sebagai Bilik Mesyuarat kepada staf di bawah Pejabat Naib Canselor dan pelbagai aktiviti sama ada formal ataupun tidak formal turut diadakan di sini.

Kapasiti muatan bilik seramai dua puluh (20) orang ini juga dilengkapi dengan pantri penyediaan makanan dan minuman, mini bar, wifi, mesin kopi dan televisyen LED yang berkeupayaan berfungsi sebagai LCD jika diperlukan.   


           
     BE1    BE2  
           
 
     BE3    BE4  
 
     BE5    BE6  
 

Kemaskini:: 02/10/2016

PERKONGSIAN MEDIA

PEJABAT NAIB CANSELOR
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
+603 9769 6001
+603 9769 2016
B1566053864